یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰۳

غذاي ميگو

وب آموزشي پرورش ميگو ،دانلود فيلم آموزشي پرورش ميگو،طرح توجيهي پرورش ميگو و...

غذاي ميگو

۱,۱۰۶ بازديد

غذاي ميگو 

در پرورش ميگو به طور متوسط بين 50 تا 60 درصد هزينه تمام شده ميگو مربوط به غذا مي باشد.يك غذاي مناسب باعث تضمين توليد خوب در پرورش ميگو مي شود. كيفيت مناسب غذاي ميگو و برنامه غذادهي متناسب با بازماندگي استخرها باعث رشد خوب ميگوها و توليد بالا در پرورش ميگو مي شود.بنابراين انتخاب صحيح غذاي ميگو وكنترل غذادهي ومتعاقب آن كاهش ضريب غذادهي  (F.C.R) براي پرورش ميگو ضروري به نظر مي رسد.

كارخانه هاي توليد غذاي ميگو داراي آزمايشگاههاي كنترل كيفي مجهزي مي باشند كه مرتب وضعيت غذا كنترل مي شود. ومواد تشكيل دهنده غذا مرتب آناليز مي شود.  مراحل توليد پلت غذا و مواد تشكيل دهنده غذا در دستيابي به توليد يك غذاي خوب بسيار حائز اهميت مي باشند.

كيفيت متفاوت غذاي ميگو باعث توليد متفاوت ميگو وتغيير قيمت تمام شده ميگو مي شود.مي توان با استفاده از يك غذاي خوب توليد را افزايش و هزينه تمام شده را كاهش داد. روشهاي تشخيص كيفيت غذاي ميگو به شرح ذيل مي باشد.

1-      وضعيت فيزيكي غذا.

·        هم اندازه بودن پلت ها و ورنگ مناسب.

·       زماني كه غذا با دست برداشته مي شود نباستي خاكه غذا به دست بچسبد.

·      عدم شناور ماندن پلت بر روي آب.

·    سطح پلت غذا بايستي صاف باشد.

·      كيسه غذا نبايستي پاره يا سوراخ باشد.

·        غذا داراي بوي مناسب باشد .بوي كپك زدگي نداشته باشد.

·       پلت غذا خشك وعاري از رطوبت باشد.

·          عاري از كپك زدگي باشد.

2-       ماندگاري در آب

·    غذاي با كيفيت مناسب معمولا بين 3-2 ساعت در آب حالت خود را حفظ كرده و از هم باز شدن پلت هم به آرامي صورت مي گيرد.

·   غذاي با ماندگاري بالاي 8 ساعت در آب براي غذادهي مناسب نيست.

·     غذاي با ماندگاري كم در آب مديريت غذادهي را مختل كرده وكيفيت كف استخر را نيز خراب مي كند.

·    وضعيت ماندگاري پلت در آب بعد از 30 دقيقه كه از ريختن غذا در گذشته باشد قابل مشاهده مي باشد.

·   اگر بعد از غذادهي ميگو به سمت ميگو آمده وغذا را گرفته  ،نشان دهنده مناسب بودن ماندگاري پلت در آب مي باشد.

·     مي توان ميزان كيفيت  غذاهاي گوناگون را با از هم پاشيده شدن يا نشدن بعد از غذادهي تشخيص داد. غذاهايي كه در اولين مرحله چك كردن سيني هاي غذادهي خورده شده اند از جذابيت وكيفيت مناسبتري برخوردار مي باشند.

3-         سالم بودن غذا

غذاي مورد استفاده بايد داراي كيفيت بالا و عاري از توكسين يا  مواد شيميايي خطرناك باشد.

4-    جذابيت

زماني كه غذاي با كيفيت مناسب خورده مي شود ،بايد طعم روغن ماهي تازه داشته باشد. كه اين نشان دهنده استفاده از روغن ماهي خوب و كيفيت مناسب توليد غذا مي باشد.

5-  اندازه پلت ها

اندازه پلت ها بايستي با اندازه غذاي مورد نيازسايز هاي مختلف ميگو  يكسان باشد. ميگوي كوچكتر نياز به پلت هاي كوچكتر وميگوهاي بزرگتر نياز به پلت هاي بزرگتر دارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.