بهترین مجموعه آموزشی پرورش میگو

این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش میگو استفاده شده

این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است

بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش میگو و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.

پرورش میگو

توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید

این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده

خرید پستی

فقط  11000 تومان!          شماره مجوز: ۱۵۵/۱۳۳۴۴

با خرید این مجموعه استثنایی به صورت اصولی و بدون شکست کار خود را انجام دهید
============================================

ساخت وبلاگ | ساخت سایت

تاريخ : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۵۳:۰۰ | نويسنده : پرورش دهنده ميگو | بازدید:

غذاي ميگو 

در پرورش ميگو به طور متوسط بين 50 تا 60 درصد هزينه تمام شده ميگو مربوط به غذا مي باشد.يك غذاي مناسب باعث تضمين توليد خوب در پرورش ميگو مي شود. كيفيت مناسب غذاي ميگو و برنامه غذادهي متناسب با بازماندگي استخرها باعث رشد خوب ميگوها و توليد بالا در پرورش ميگو مي شود.بنابراين انتخاب صحيح غذاي ميگو وكنترل غذادهي ومتعاقب آن كاهش ضريب غذادهي  (F.C.R) براي پرورش ميگو ضروري به نظر مي رسد.

كارخانه هاي توليد غذاي ميگو داراي آزمايشگاههاي كنترل كيفي مجهزي مي باشند كه مرتب وضعيت غذا كنترل مي شود. ومواد تشكيل دهنده غذا مرتب آناليز مي شود.  مراحل توليد پلت غذا و مواد تشكيل دهنده غذا در دستيابي به توليد يك غذاي خوب بسيار حائز اهميت مي باشند.

كيفيت متفاوت غذاي ميگو باعث توليد متفاوت ميگو وتغيير قيمت تمام شده ميگو مي شود.مي توان با استفاده از يك غذاي خوب توليد را افزايش و هزينه تمام شده را كاهش داد. روشهاي تشخيص كيفيت غذاي ميگو به شرح ذيل مي باشد.

1-      وضعيت فيزيكي غذا.

·        هم اندازه بودن پلت ها و ورنگ مناسب.

·       زماني كه غذا با دست برداشته مي شود نباستي خاكه غذا به دست بچسبد.

·      عدم شناور ماندن پلت بر روي آب.

·    سطح پلت غذا بايستي صاف باشد.

·      كيسه غذا نبايستي پاره يا سوراخ باشد.

·        غذا داراي بوي مناسب باشد .بوي كپك زدگي نداشته باشد.

·       پلت غذا خشك وعاري از رطوبت باشد.

·          عاري از كپك زدگي باشد.

2-       ماندگاري در آب

·    غذاي با كيفيت مناسب معمولا بين 3-2 ساعت در آب حالت خود را حفظ كرده و از هم باز شدن پلت هم به آرامي صورت مي گيرد.

·   غذاي با ماندگاري بالاي 8 ساعت در آب براي غذادهي مناسب نيست.

·     غذاي با ماندگاري كم در آب مديريت غذادهي را مختل كرده وكيفيت كف استخر را نيز خراب مي كند.

·    وضعيت ماندگاري پلت در آب بعد از 30 دقيقه كه از ريختن غذا در گذشته باشد قابل مشاهده مي باشد.

·   اگر بعد از غذادهي ميگو به سمت ميگو آمده وغذا را گرفته  ،نشان دهنده مناسب بودن ماندگاري پلت در آب مي باشد.

·     مي توان ميزان كيفيت  غذاهاي گوناگون را با از هم پاشيده شدن يا نشدن بعد از غذادهي تشخيص داد. غذاهايي كه در اولين مرحله چك كردن سيني هاي غذادهي خورده شده اند از جذابيت وكيفيت مناسبتري برخوردار مي باشند.

3-         سالم بودن غذا

غذاي مورد استفاده بايد داراي كيفيت بالا و عاري از توكسين يا  مواد شيميايي خطرناك باشد.

4-    جذابيت

زماني كه غذاي با كيفيت مناسب خورده مي شود ،بايد طعم روغن ماهي تازه داشته باشد. كه اين نشان دهنده استفاده از روغن ماهي خوب و كيفيت مناسب توليد غذا مي باشد.

5-  اندازه پلت ها

اندازه پلت ها بايستي با اندازه غذاي مورد نيازسايز هاي مختلف ميگو  يكسان باشد. ميگوي كوچكتر نياز به پلت هاي كوچكتر وميگوهاي بزرگتر نياز به پلت هاي بزرگتر دارد.


برچسب‌ها: ،


نظرات (0)

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]