بهترین مجموعه آموزشی پرورش میگو

این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش میگو استفاده شده

این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است

بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش میگو و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.

پرورش میگو

توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید

این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده

خرید پستی

فقط  11000 تومان!          شماره مجوز: ۱۵۵/۱۳۳۴۴

با خرید این مجموعه استثنایی به صورت اصولی و بدون شکست کار خود را انجام دهید
============================================

ساخت وبلاگ | ساخت سایت

تاريخ : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۱:۵۰ | نويسنده : پرورش دهنده ميگو | بازدید:

آموزش نحوه برداشت ميگو و مديريت آن

برنامه ريزي برداشت ميگو

برداشت ميگو در زمان درست وسايز مناسب در اقتصادي كردن توليد ميگو بسيار مهم واساسي مي باشد. تهيه جدول سايزهاي  مناسب ميگو براي فروش مي تواند در برنامه ريزي براي برداشت كمك زيادي نمايد. بنابراين دقت در رسيدن به سايزهاي اقتصادي در گونه هاي مختلف ميگو از افزايش F.C.R وبه دنبال آن افزايش هزينه توليد كمك زيادي مي كند.در ايران اغلب شرايط آب وهوايي نقش مهمي در برداشت دارد.در آذر ماه دماي آب به پايين تر از دماي اپتيمم رشد مي رسد كه براي پرورش ميگو مناسب نيست .در طول اين دوره ميگو خوب رشد نكرده و احتمال افزايش پوست اندازي در صورتي كه دما به 11 درجه سانتي گراد ويا كمتر برسد، وجود دارد.  بنابراين بهتر است قبل از رسيدن به اين دوره سرما برداشت تمام شود. ترتيب برداشت استخرها بر اساس مقدار بيومس ،سايز ميگو وكيفيت آب استخر مشخص مي شود.

به نظر مي رسد باتوجه به وضعيت موجود در بازار فروش، بهترين سايز براي برداشت سايزهاي 60-51 و70-61 مي باشد كه در اين سايزها ميزان F.C.R نيز كمتر مي شود.

عواملي كه قبل از برداشت بايستي به آن دقت شود عبارتند از:

· كنترل سايز ميگوها با شمارش تعداد ميگو در يك كيلوگرم ميگو.

· كنترل ومشخص كردن دوره مصرف دارو هايي مثل آنتي بيوتيك وساير مواد شيميايي مورد استفاده در استخرها.

· ارسال نمونه براي تشخيص پس مانده آنتي بيوتيكها ومواد شيميايي مورد استفاده.

·اطلاع از قيمت فروش ميگو.

·  برنامه ريزي دقيق براي برداشت.

نكته: دوره بعد از مصرف دارو يعني مدت زماني كه لازم است تا اثرات داروهايي مثل آنتي بيوتيك از بدن جاندار خارج شود.

·كنترل پوست اندازي ميگو. پوست اندازي ميگو معمولا براي رشد يا تحت تاثير استرس شديد اتفاق مي افتد. اگر ميگو در زمان پوست اندازي صيد شود مقدار ميگوي با پوسته نرم زياد شده وبر كيفيت عمل آوري ميگو تاثير منفي خواهد گذاشت.

·   كنترل وزن ميگو يك هفته قبل از بيومتري براي مشخص شدن سايز ميگو. به نظر مي رسد براي ميگوي انديكوس وزن بين 15تا17 گرم وبراي وانامي بين 18تا21 گرم براي برداشت مناسب باشد.

·  قبل از برداشت وبعد از غذادهي يك نمونه گيري انجام شود تا درصد نرمي پوسته مشخص گردد.اگر مقدار نرمي پوسته بالاي %5 باشد بايستي برداشت 3تا4 روز عقب بيافتد.

براي آماده سازي استخر براي برداشت از آهك كشاورزي به ميزان بين 70 تا100 كيلوگرم در هكتاراز سه روز قبل از برداشت در دومرحله استفاده مي شود تا به سفت شدن پوسته ميگو كمك كند. همچنين بين 24 تا48 ساعت قبل برداشت غذادهي قطع و تعويض آب وآبگيري نيز انجام نشود.

زمان برداشت

بهترين موقع براي شروع  برداشت  ساعت 4 بعد ازظهر است وسعي شود تا 2 بامداد تمام شود.سعي شود برداشت تا قبل از ساعت 5 صبح تمام شود چون احتمال بروز كمبود اكسيژن وجود دارد. در موقع برداشت به ساعت ورود كاميون حامل يخ براي ميگو توجه شود ،چون قبل از شروع برداشت بايستي ارتفاع آب استخر كاهش يابد و هر گونه تاخير در رسيدن كاميون ممكن است باعث كمبود اكسيژن و پوست اندازي شود.

پروسه برداشت

·  تمام اسباب وادوات مورد نياز صيد آماده باشد.

·آب با %2 كلر جهت شستشو مهيا شود.

· آب با دماي 5 درجه جهت كشتن ميگو آماده شود. دماي اين آب با استفاده از يخ در طول برداشت ثابت نگه داشته مي شود.

· يك براين تانك نيز براي متا بي سولفيت سديم در نظر گرفته مي شود. كه ميزان  استفاده از اين ماده توسط عمل آور مشخص مي شود.

· توري كيسه اي مخصوص برداشت نصب وتخته هاي خروجي برداشته و برداشت شروع مي شود.

· ميگو هاي صيد شده بعد از عمل آوري اوليه در مزرعه با پوشش يخ ودر سبد هاي 20 تا25 كيلويي بارگيري وبه كارخانه عمل آوري منتقل مي شود.  

نحوه برداشت وعمل آوري اوليه در مزرعه

· وضعيت پوسته ميگو بررسي شود.

· وسايل مورد نياز صيد مثل يخ ،كاميون،روشنايي،سبد ،توري برداشت وغيره كنترل شود.

· تمام وسايل  قبل از شروع برداشت در جاهاي خود مستقر شود تا از بروز استرس  به كاركنان در حين برداشت جلوگيري شود .

· توري برداشت در خروجي نصب واز سالم بودن آن اطمينان حاصل شود.

· در حين شروع برداشت  هر 2 تا 3 دقيقه يكبار توري برداشت تخليه وميگو جهت عمل آوري به محل عمل آوري منتقل شود.

· بعد از كشتن ميگو ، به براين تانك حاوي متابي سولفيت سديم (7 الي 8 درصد) منتقل و به مدت 5 تا 7 دقيقه در اين محلول نگهداري شود.

· ميگو وزن شده و در سبدهاي 20 الي 25 كيلويي ريخته مي شود. در هنگام ريختن پرورش ميگو در اين سبد ها بايد در زير و روي ميگوها از پوشش يخ  استفاده شده تا ميگو سرد نگه داشته شود.

· بعد از تكميل ،كاميون به سمت كارخانه عمل آوري حركت كند.


برچسب‌ها: ،


نظرات (0)

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]